Дестинация

Добрич, Варна, Бургас, Солун, Добрич

Цена

298 лв

1 ден
Отпътуване от Добрич –стоматологията в 21.45 ч. от  Варна (ул.Антим 1) в 23:00 ч, от Бургас (бензиностанция OMV до МЕТРО) в 01:00 ч.Преминаване през ГКПП-Капитан Петко.Редовни почивки по пътя.

2 ден Пристигане в Солун – гръцката перла на Егейско море. Панорамна обиколка на крайбрежния булевард Нике с Бялата Кула, паметника на Александър Македонски, църквата “Св. Димитър” – Солунския светеца, Ротондата и арката на Галерий. Свободно време за разходка по площад Аристотелес, крайбрежната улица с кафенета, магазини и колоритния Солунски пазар. Свободно време за обяд.

Отпътуване за Едеса. Смята се за едно от най-красивите места в страната със своите водопади, паркове, мостове, цъфтящи поляни и пищни зелени одежди.Настаняване в хотела.Свободно време.Нощувка.

3 ден  Закуска. Около 08:00 ч по желание (срещу доплащане) отпътуване за Лутраки Позар – природен феномен, който ще ви позволи да се отпуснете в горещ минерален извор насред широколистна гора, като само на метри от вас тече буйна река с леденостудена вода, река с леденостудени води, а до нея минерален извор с температура 37 градуса и естествени балончета като в джакузи.

Отпътуване за Едеса. По желание посещение на таверна. Нощувка.

4 ден Закуска. Отпътуване за Порто Лагос.Ще посетите манастира „Св.Никола”-уникално украшение в региона,място за спокойствие и размисъл.Отпътуване за Александруполис. Ще направим кратка  почивка за обяд и за разходка из площада с прочутия Александруполски фар. Фарът започва работа на 1-ви юни 1880 г., със своята височина от 27 метра над морското равнище, той безпогрешно направлява корабите в откито море до пристанището. Свободно време за обяд.

Отпътуване за Варна,Добрич и Бургас.

Пристигане в града –късно вечерта.

Офертата не включва:

 • Екскурзия до Лутраки Позар – 20 евро;
 • Посещение на таверна – 35 евро;
 • Медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв. на ден;
 • Входни такси за посещаваните обекти:
 • Лутраки Позар – 5 евро;
 • Градска такса хотел -1,5 евро на стая на нощувка;

 

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи: лична карта

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 30 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010004374, гр. Варна.Офертата включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • 2 нощувки със закуски в Едеса;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • Посещение на Солун,Порто Лагос и Александруполис;
 • Магистрални такси;
 • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.;
Вход Регистрация