Дестинация

Варна, Шумен, Велико Търново, Севлиево, София, Паралия Катерини, София, Севлиево, Велико Търново, Шумен, Варна

Дати

20.06.2024

Цена

290 лв

Място на потегляне

Варна Велико Търново Добрич София Шумен
Програма на пътуването:
1 ден
Отпътуване от Добрич –стоматологията в 21.00 ч. от  Варна Катедралата в 22.00 ч, от Шумен –пети километър в 23.00 ч,
2 ден  Велико Търново (бензиностанция OMV до моста на Болярка) в 01:00 ч.Севлиево -02.00 ч.София – 05.30 ч.Преминаване през ГКПП-Кулата.Редовни почивки по пътя.
Пристигане в Солун- гръцката перла на Егейско море. Панорамна обиколка на крайбрежния булевард Нике с Бялата Кула, паметника на Александър Македонски, църквата "Св. Димитър" - Солунския светеца, Ротондата и арката на Галерий. Свободно време за разходка по площад Аристотелес, крайбрежната улица с кафенета, магазини и колоритния Солунски пазар. Свободно време за обяд. Отпътуване за Паралия Катерини.Настаняване в хотела.Свободно време за плаж.Нощувка.
3 ден  Закуска. Около 07:00ч по желание (срещу доплащане) отпътуване за Метеора - уникално място, наричано осмото чудо на света, съчетание на природна красота и вековни християнски традиции.Комплексът от гигантски скали,които с течение на времето придобиват причудливи форми става приют за монасите. Възможност някои от скалните манастири (отвън)и посещение на Главния Метеор. По пътя посещение на магазин за икони. Посещение на градчето Каламбака. Свободно време за обяд и разходка.Отпътуване за Катерини Паралия. По желание посещение на таверна. Нощувка.
 
 
4 ден Закуска.
Отпътуване за България.
Пристигане в градовете – вечерта.
 
Офертата не включва:
 • Екскурзия до Метеора – 32 евро;
 • Посещение на таверна – 35 евро;
 • Медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв. на ден;
 • Входни такси за посещаваните обекти:
 • Метеора – 3 евро;
 • Градска такса хотел -3 евро на стая на нощувка;
 
 Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.
Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.
Mинимален брой участници: 35
    Необходими документи: лична карта
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Срокове за плащане : 30 % при сключване на договор за организирано пътуване.
Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
                                                  
Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със 'Отговорност на Туроператора' със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010004374, гр. Варна.
 
 
 

Офертата включва:
 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • 2 нощувки със закуски в Паралия Катерини;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • Посещение на Солун ;
 • Магистрални такси;
 • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.;
Вход Регистрация