Дестинация

Варна, Бродилово, Созопол, Варна

Дати

24.08.2024

Цена

55 лв

Място на потегляне

Варна Добрич
Програма:
Отпътуване от Добрич –стоматологията в 05.00 ч.,Варна,ул.Антим 1 в 06.00 ч. Кратка почивка на Слънчев бряг –бензиностанция „Шел”.
Пристигане в с.Бродилово около 09.30 ч. Село Бродилово е не само дом на този уникален фестивал, но и едно от най-живописните места в България. Разположено в община Царево, област Бургас, то предлага невероятни природни гледки и спокойствие, което ще ви накара да се почувствате като в приказка. Странджа планина, известна със своята мистичност и богата история, е идеалното място за провеждане на такъв фестивал, който съчетава музика, традиции и кулинарни изкушения.Заедно с фолклорния фестивал, в село Бродилово ще се проведе и кулинарен празник, посветен на традиционните есекийски и странджански гозби. Посетителите ще имат възможността да опитат автентични ястия, приготвени по стари рецепти, предавани от поколение на поколение. Този празник ще бъде истинско удоволствие за сетивата и ще предостави неповторима възможност за всички любители на българската кухня.
Свободно време за участие в празника.
Отпътуване за Созопол.Разходка по калдаръмените улички на стария град и разглеждане на забележителностите.
Отпътуване за Варна и Добрич.
Пристигане в градовете около 20.00 ч. 
 
Офертата не включва:
  • Медицинска застраховка за лица над 65г. – 2 лв.;
  • Разходи от личен характер;
 
Минимален брой участници: 35
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.
Забележки:
Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.
* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.
* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна
* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.
* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
*Туроператорът си запазва правото на промяна на последователността  на посещаваните обекти;
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със 'Отговорност на Туроператора' с Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100004986, гр. Варна.
 
 
 

Офертата включва:
  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Екскурзовод/водач от агенцията;
  • Посещение на с.Бродилово;
  • Посещение на Созопол;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;
Вход Регистрация