Дестинация

Варна, Истанбул, Варна

Дати

29.12.2024

Цена

695 лв

Място на потегляне

Бургас Варна Добрич
ПРОМОЦИЯ!!!!
Цена от Варна и Бургас: 695 лв.
Цена от Добрич: 710 лв.
ЦЕНАТА Е ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 20.06.2024 г. 
КАПАРО: 200 ЛВ.

Програма:

1 ДЕН (29.12) Отпътуване от Добрич (стоматологията) в 05.00 ч.,Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 06.00 ч.Отпътуване от Бургас-бензиностанция OMV  в 08.00 ч. Отпътуване за ГКПП – Малко Търново.  Кратка спирка за закуска и тоалет на „Кар бей“. Пристигане в Истанбул около 17.00 ч. Настаняване.Свободно време.Вечеря.
Нощувка.
 
2 ДЕН (30.12) Закуска.По-желание- (срещу допълнително заплащане – 20 евро ) Екскурзия до Истанбул-църквата „Св.Стефан“,Египетския пазар,Кожената фабрика и фабрика за локум.
Пожелание- разходка с кораб по Босфора (25 евро).По време на разходката    ще видите част от декорите на  някои от хитовите турски телевизионни сериали.
Връщане в хотела.Вечеря.Нощувка.
 
3 ДЕН (31.12) Закуска. По желание (срещу доплащане 20 евро)– посещение на Venezia Mega Outlet- където ще може да се разходите с гондола по Канале Гранде, да изпиете едно кафе на площад Сан Марко и да се снимате на фона на кулата Сан Марко и разбира се да пазарувате в магазините на много от световно известните, а също така и местни марки –De Facto,Nike,LC Waikiki,Flo,Golden Rose,Guess,Mavi и др.
Връщане в хотела.Свободно време и подготовка за Новогодишната нощ.
4 ДЕН (01.01)  Късна закуска.Отпътуване за България.Кратка спирка в Лозенград за сладки лакомства и други покупки.Пристигане във Варна-късно вечерта.
 
Офертата не включва:
 • Разходка с кораб по Босфора – 25 евро;
 • Екскурзия до Истанбул -20 евро (включва посещение на Египетския пазар, църквата „Св.Стефан“,Кожената фабрика и фабрика за Локум);
 • Екскурзия до Venezia Mega Outlet – 20 евро;
 • Медицинска застраховка за лица  над 65 г – 2 лв. на ден;

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.
Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.
Mинимален брой участници: 35
    Необходими документи: лична карта
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Срокове за плащане : 30 % при сключване на договор за организирано пътуване.
Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
                                                  
Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със 'Отговорност на Туроператора' със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100004986, гр. Варна.

Офертата включва:
 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • 3 нощувки със закуски и вечери в хотел Eser Premium Hotel & Spa 5 *;
 • Празнична новогодишна вечеря
 • Водач представител от фирмата;
 • Екскурзовод –представител на турската фирма партньор;
 • Посещение на Лозенград;
 • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;
Вход Регистрация