Дестинация

Добрич, Златоград, Добрич

Дати

10.05.2024

Цена

295 лв

Място на потегляне

Бургас Варна Добрич
 1 ДЕН   Отпътуване от Добрич –стоматолоията в 05.45 ч.Варна,ул.Антим 1 в 07.00 ч. от Бургас (бензиностанция OMV) до Метро около 09.00 ч. Редовни почивки по маршрута.
Пристигане в Кърджали и посещение на църквата “Св. Успение Богородично”,стопанисвана от отец Боян Саръев. Ще посетим и “Водното огледало”.
Отпътуване за Златоград. Настаняване в хотела.Свободно време.Нощувка.
 
2 ден  Закуска.На площада  от 10.00 часа се въртят стоте чевермета.Чуват се чудните родопски песни.Не пропускайте стоте каба гайди.Непременно опитайте вкусното родопско чеверме.Свободно време за разглеждане на забележителностите на Златоград: Взаимното училище,Музея на Делю Войвода,Етнографски комплекс-Златоград и въртяното кафе. Нощувка.
3 ден Закуска .Освобождаване на хотела.Отпътуване за Варна.По пътя посещение на „Каменните гъби”.
Отпътуване за Добрич,Варна и Бургас –вечерта.
 
Офертата не включва:
  • Входни такси за посещаваните обекти;
  • Медицинска застраховка за лица над 65 г, – 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;
Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.
 
 
 
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Забележки:
Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.
* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.
* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна
* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.
* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 0370010004374 гр. Варна.
                         
 
 

Офертата включва:
  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 2 нощувки със закуски в хотел „Енчеви страноприемници“-Златоград;
  • Екскурзовод/водач от агенцията;
  • Посещение на “Водното огледало”;
  • Посещение на манастира на отец Боян Саръев;
  • Посещение на Каменните гъби;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;
Вход Регистрация