Дестинация

Велико Търново, Паралия Катерини, Велико Търново

Дати

19.08.2024

Цена

763 лв

Място на потегляне

Варна Велико Търново Добрич Стара Загора Шумен
Програма на пътуването:
1 ден
Отпътуване от Добрич –стоматологията в 20.45 ч. от  Варна (ул.Антим 1) в 22:00 ч, от Шумен (бензиностанция OMV ) в 23:00 ч.Велико Търново (бензиностанция OMV до моста на Леденика)в 01.00 ч.,Стара Загора –ресторант Езерото  (до Автогарата) в 03.00 ч.,Димитровград –бензиностанция Макс Ойл (на изхода на града на път за Хасково) в 04.00 ч.Преминаване през ГКПП-Капитан Петко.Редовни почивки по пътя.
Пристигане в  Паралия Катерини.Настаняване в хотела.Свободно време. Вечеря.Нощувка.
2 ден  Закуска. Свободно време за плаж.Вечеря.Нощувка.
 
 
 
 
3 ден  В 07:00 ч по желание (срещу доплащане) отпътуване за Метеора - уникално място, наричано осмото чудо на света, съчетание на природна красота и вековни християнски традиции.Комплексът от гигантски скали,които с течение на времето придобиват причудливи форми става приют за монасите. Възможност някои от скалните манастири (отвън)и посещение на Главния Метеор. По пътя посещение на магазин за икони. Посещение на градчето Каламбака. Свободно време за обяд и разходка.Отпътуване за Катерини Паралия.Вечеря.Нощувка.
4 ден  Закуска. Свободно време за плаж.Вечеря.Пожелание (срещу доплащане) Гръцка вечер с музика на живо и питие.Нощувка.
5 ден  Закуска. По желание (срещу доплащане)посещение на живописното селце Палеос Пантелеимон- изключително атрактивно старинно село с красиви каменни къщи с чардаци и дървени капаци на прозорците, които силно напомнят на къщите в нашата Ковачевица. Разположено е на височина от 700 м. и разкрива поразителна гледка към морето и плажовете на Южна Пиерия.
Свободно време за разглеждане на селцето.Отпътуване за Паралия Катерини. Вечеря.Нощувка.
6 ден  Закуска.Напускане на хотела.
Отпътуване за България.
Пристигане в градовете – вечерта.
 
Офертата не включва:
  • Екскурзия до Метеора – 34 евро (при мин.15 записани туриста);
  • Екскурзия до Пантелос Пантелеймон – 15 евро (при мин. 15 записани туриста);
  • Медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв. на ден;
  • Метеора – 3 евро;
  • Градска такса хотел -3 евро на стая на нощувка;
 
Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.
Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.
Mинимален брой участници: 35
    Необходими документи: лична карта
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
Срокове за плащане : 30 % при сключване на договор за организирано пътуване.
Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
                                                  
Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със 'Отговорност на Туроператора' със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010003745, гр. Варна.
 
 
 

Офертата включва:
  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 5 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел „Yakintos“ 3* или подобен в Паралия Катерини;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Магистрални такси;
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.;
Вход Регистрация